€{{amount_with_comma_separator}} EUR

my cart

Alle boeketten worden gratis verzonden binnen Nederland en België€0,00 EUR

x

Hier een overzicht van de meest gestelde vragen en daarbij de antwoorden. Staat uw vraag er niet bij? Neem gerust contact op met ons via het contactformulier.

 • Wat bedraagt ​​de levertijd?
  Vandaag besteld betekent dezelfde dag nog verzonden. Zo bent u gegarandeerd van een snelle levering. Bestellingen voor 21:00 uur worden dezelfde dag nog verzonden en de volgende dag afgeleverd.

 • Wat zijn de verzendkosten?
  De verzending voor zowel Nederland als België is geheel gratis.

 • Is het mogelijk om te retourneren?
  Alle boeketten worden met veel zorg samengesteld. Bent u toch niet tevreden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. U kunt bij ons gewoon recenseren.

 • Hoe kan ik bij jullie betalen?
  U kunt bij ons betalen door middel van overboeking, iDeal of creditcard. Mocht u op een andere manier willen betalen dan kunt u contact opnemen met ons opnemen om de mogelijkheden te accepteren.

 • Kan ik het pakket ophalen in plaats van laten verzenden?
  Wij werken samen met een groot distributiecentrum die dagelijks de volledige verzending op zich neemt. Helaas is het uiteindelijk niet mogelijk bij ons langs te komen om zelf uw bestelling op te komen halen.

 • Kan ik bij jullie ook grote hoeveelheden inkopen?
  Dat is zeker mogelijk. Gebruik hiervoor contact met ons op te nemen vai het contact formulier om de mogelijkheden te mogelijk.